Nyheder

Cafe og Gårdbutik

Lærkegårds hyggelige cafe er en charmerende oase af gastronomi og glæde, hvor du kan nyde en stemningsfuld atmosfære og lækker hjemmelavet mad. Caféen ligger omgivet af grønne områder og skaber en afslappende og indbydende stemning.

I vores hyggelige cafe, byder menuen på en bred vifte af delikate retter, der primært er lavet fra bunden af friske, lokale råvarer, eller fra vores egen have i sæsonen. Vi tilbyder blandt andet vores egen brunch, lækre frokostretter og hjemmelavet brød og kager 

Sæsonens platter, der ændres i takt med årstiderne og højtider, tilbydes så du kan nyde både din jule- og påskefrokost, samt inviterer til din mærkedag. Dette sikrer, at gæster altid kan opleve friskhed og variation på tallerkenen. Derudover har vi et udvalg af lækre kager og desserter. Vi tilbyder individuel servering af eksempelvis tilrettede menuer eller specialkager efter aftale.

Vi serverer højkvalitets økologisk kaffe, leveret fra Strandvejsristeriet på Kronborg, lavet med økologisk mælk & plantemælk.  Der serveres desuden Chailatte, varm kakao & et stort udvalg af the fra Perchs te handel. Vi tilbyder også et udvalg af økologiske flaske øl & fadøl, vine samt økologiske sodavand eller vores egen producerede saftevand.

Gårdbutik

I Lærkegårds Gårdbutik finder du sæsonens lokale og hjemmeproducerede varer, usprøjtede grøntsager og frugt af egen produktion. Gårdbutikken har varierende sortiment afhængig af årstidernes og højtider. Vi i færd med at opbygge en market garden til salg og selvforsyning af grøntsager, en skovhave  Vi er ligelede i gang med at opbygge dels en skovhave på 2000 m2 som skal forsynes cafeen