Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på https://laerkegaard.com/shop/.

 1. HJEMMESIDENS EJER

Webshoppen ejes af:

Lærkegård

CVR.nr.: 41080973

Markebækvej 2, 3320 Skævinge

+45 4223 2222

kontakt@laerlegaard.com

 1. AFTALEINDGÅELSE

Når du afgiver din ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en ordrebekræftelse til din e-mail. Når du har modtaget en ordrebekræftelse, er der indgået en bindende aftale. Ved køb af billetter eller gavekort vil din betaling hæves fra dit betalingskort med det samme, og kvittering fra mail med ordrebekræftelse er adgangsgivende. Billetter og gavekort kontrolleres mod kundeliste ved indløsning på Lærkegård. Når vi afsender fysiske varer fra vores lager, vil du modtage en mail fra os med yderligere oplysning om fragt og det forventede leveringstidspunkt og dato for leveringen.

 1. BETALING

Lærkegård IS modtager følgende betalingsmidler:

Ved betaling via manuel bankoverførsel skal ordrenr. oplyses på transaktionen, hvorefter varen afsendes. Bankoverførsel: |reg. nr. 3409 | konto nr. 12956118

Beløbet for varerne trækkes først på din konto, når varerne afsendes. I forbindelse med dellevering trækkes kun det beløb svarende til den faktiske levering.

 

 1. LEVERING

Vi tilbyder primært levering til adresser i Danmark. Levering til andre destinationer kan dog arrangeres efter aftale og forudgående fakturering.

Leveringstiden for lagerførende produkter er 3-4 arbejdsdage. Leveringsstedet oplyses af kunden. Ønskes forsendelse betales dette efter de gældende transporttakster. Lærkegård IS gør altid sit yderste for at overholde en aftalt leveringsfrist, men er ikke forpligtet til at erstatte tab som følge af eventuel overskridelse.

Force majeure:
Strejke, lockout, brand, eller anden force majeure, der direkte eller indirekte har indflydelse på ordrens gennemførelse, berettiger Strandvejsristeriet til at udskyde leveringen.

Ordrer indeholdende bestillingsvarer vil som udgangspunkt have en længere leveringstid. Du kan se den forventede leveringstid under den pågældende vare på vores hjemmeside.

Vi tilbyder følgende leveringsformer: Levering med PostNord til pakkeshop og privatadresse, levering med GLS til pakkeshop og privatadresse, afhentning i butik i cafeens åbningstid.

Du kan finde mere information om de enkelte fragtomkostninger her: [www.webshop/fragt.dk]

 1. FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Hvis du har købt flere varer, kan du vælge kun at fortryde en del af leveringen.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du;

 • Har modtaget din vare eller den person, du har valgt, har modtaget den.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om din brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@laerkegaard.com, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

 

Undtagelser til fortrydelsesretten

Det er ikke alle varer, som du kan fortryde og returnere. Følgende varekategorier er ikke omfattet af fortrydelsesretten:

 • Billetter
 • Gavekort både fysisk og digitale
 • Varer, der let forringes eller forældes f.eks. en blomsterbuket eller friske råvarer

Derudover mister du din fortrydelsesret, hvis:

 • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Eksempelvis fødevarer, håndkøbsmedicin, helsekostprodukter, kosmetik mv. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg vil fortryde?

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du inden fortrydelsesfristen udløber give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan give os meddelelse ved at sende en mail til kontakt@laerkegaard.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt om du ønsker at returnere hele eller dele af dit køb.

Returnering af varen og betaling af returomkostninger

Når du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb, skal du sende eller aflevere varen til Lærkegård IS, Markebækvej 2, 3320 Skævinge.

Returneringen af varen skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at returnere varen.

Eventuelle returnerings-omkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Tilbagebetaling af købssummen ved fortrydelse

Hvis du fortryder hele dit køb, refunderer vi den fulde købesum til dig inklusiv eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

 • Hvis du kun ønsker at returnere dele af din ordre, tilbagebetaler vi ikke eventuelle leveringsomkostninger.
 • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi refunderer købssummen uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummer til dig ved en overførsel til din bank når Lærkegård har modtaget varen og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes. Herefter vil Lærkegård kontakte dig, for at få oplyst hvortil købesummen skal returneres. Tilbagebetaling, sker altid gebyrfrit for dig.

Emballage og varens stand ved tilbagelevering

Når du returnerer en vare til os, skal du tilbagelevere den i original emballage. Du har ret til at åbne emballagen for at kontrollere eller afprøve varen, men hvis emballagen mangler eller er ødelagt, er der tale om en værdiforringelse, som kan medføre, at vi fradrager et beløb i købssummen svarende til værdiforringelsen, inden købssummen tilbagebetales.

Hvis varen er åbnet eller prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Det er dit eget ansvar at sikre, at varen er forsvarligt indpakket, når du sender den retur. Du bærer nemlig selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den.

 

 1. REKLAMATION

Som kunde har du ifølge købeloven en 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. Det betyder, at du som udgangspunkt har ret til at få varen repareret eller ombyttet. Hvis ikke reparationen kan ske inden for rimelig tid, kan du efter omstændighederne i stedet få et afslag i prisen eller få købesummen tilbage. 

 

Hvordan reklamerer jeg?

Hvis du ønsker at reklamere over en mangel, skal du inden for rimelig tid sende en mail til vores kundeservice kontakt@laerkegaard.com. Vi anbefaler dig, at reklamere til os hurtigst muligt efter du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen.

Bliver din reklamation godkendt, så sender vi dig en returlabel, så du kan returnere produktet uden omkostninger for dig.

Ved returneringen af varen, skal du sørge for, at varen er forsvarligt emballeret og sikre dig, at du modtager en kvittering, så vi kan refundere dine rimelige fragtomkostninger.

 

 1. KLAGEMULIGHEDER

Ønsker du at klage over et køb fra vores webshop, skal du i første omgang sende en mail til vores kundeservice kontakt@laerkegaard.com.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus her: https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mail adresse kontakt@laerkegaard.com.